Vas-Fémker Kft. 1174 Budapest Lőrinci út 43.
KOSÁR
  • Termék
  • Mennyiség
  • Nettó ár
  • Bruttó ár
AJÁNLAT
  • Termék
  • Mennyiség
  •  
Termékkatalógus
Utolsó frissítés időpontja:
2024-06-19 17:06:56

Szállítási információk


Mi a nehezebb – egy kiló libatoll vagy egy kiló vas?

A választ mindenki tudja.
Viszont azt már nem biztos, hogy mindenki tudja, hogy egy méter átlagos méretű zártszelvény akár 7 – 10 kiló is lehet.
A nem szokványos viszont akár még 40 – 60 kiló is lehet. Egy 6 méteres általában használt vastagságú betonacél rúd 3 – 12 kiló.


Ha megvásároltam a szükséges betonacélt, csövet, zártszelvényt. Hogyan viszem haza?

Ha Önnek nincs mivel, mi ezt is megoldjuk. Számíthat ránk és gépjárműparkunkra. A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre, adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk.
Az Ön által megvásárolt termék, termékek kiszállítását kettő vagy öt munkanapon belül tudjuk teljesíteni. Amennyiben szeretné, hogy már a megrendelés napján kiszállítsuk az árut, kérjük vásárláskor a megjegyzés rovatban jelezze ezt nekünk. Rendelése beérkezése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és mi lehetőségeinkhez mérten, még aznap kiszállítjuk Önnek a megvásárolt árut.
A szállítási díj táblázatunkban a telephely kiválasztása után megtalálja szolgáltatásunk alapdíjait az adott régióra vonatkozóan.
Amennyiben rendelése meghaladja a 1,7 tonnát a szállítási díjra vonatkozóan egyedi árat készítünk Önnek. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Készletünk tartalmaz olyan termékeket, melyeket méretük és tömegük alapján futárszolgálattal is ki tudunk Önnek szállítani. Az ilyen jellegű rendeléseket 1 – 3 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. Vásárlása során, amennyiben a kiválasztott termékek megengedik ezt a kézbesítést, úgy a fizetési folyamat során elérhetővé tesszük Önnek ezen opció kiválasztásának lehetőségét. A futárszolgálattal történő kiszállításra vonatkozó díjszabásunkról a Szállítási díjak menüben tájékozódhat.
 
További információkért a szállítási feltételekkel kapcsolatban kérdezze bátran kollégáinkat telephelyeinken vagy az elérhetőségeinken.
 OK