Vas-Fémker Kft. 1174 Budapest Lőrinci út 43.
KOSÁR
 • Termék
 • Mennyiség
 • Nettó ár
 • Bruttó ár
AJÁNLAT
 • Termék
 • Mennyiség
 •  
Termékkatalógus
Utolsó frissítés időpontja:
2024-07-15 04:05:16

RÓLUNK


Kedves Látogató!

Üdvözöljük cégünk honlapján. Azokra az egyértelmű kérdéseire szeretnénk választ adni, mint:

Mit kell tudnom a Vas-Fémker Kft.-ről?

Az 1989-es évben alakult meg vállalkozásunk és azóta aktív szereplője az acéltermékek magyarországi piacának. Az egyszemélyes vállalkozásként indult cég 2000-ben további családtagok belépésével egy új fejlődési szakaszba ért és a tudatosan felépített stratégiánknak köszönhetően a magyar piac egyik meghatározó szereplőjévé vált. Az évek alatt növekedésünknek köszönhetően több mint 400 viszonteladót számláló partner hálózatot építettünk ki és a budapesti központunkat több vidéki telephellyel egészítettük ki: Erdőkertes, Érd, Martonvásár, Albertirsa, Siófok, Székesfehérvár.
Széles ügyfélkörrel rendelkezünk. Ügyfeleink között vannak építőipari cégek, betonacél feldolgozó cégek, acéltermékeket és építőipari anyagokat forgalmazó kereskedések, kisebb építőipari kivitelezők és magánszemélyek.
A hazai és nemzetközi gyártóktól történő közvetlen beszerzés hatékony megszervezése jelenti sikerünk egyik kulcsát. A velük ápolt jó kapcsolatok biztosítják ügyfeleinknek a folyamatos magas minőséget.
A több mint 30 év alatt összegyűjtött tapasztalat kombinálva munkatársaink felkészültségével eredményezi, hogy mindig rövid idő alatt vagyunk képesek válaszolni az ügyfeleink és a piac gyorsan változó igényeire.
Dinamikus fejlődésünk alapja az elhivatottság és a céltudatosság mellett a pénzügyi stabilitásunk. Ennek elérésében fontos szerepet játszik a 2008 óta tartó hitelbiztosító partnerekkel való együttműködésünk.
 
Mivel foglalkozik a Vas-Fémker Kft.?

Vállalatunk fő tevékenységi köre az acéltermékek kis- és nagykereskedelme. Termékeink a betonacél, hegesztett síkháló, zártszelvény, acéllemez, cső, szeg, drót, drótháló és egyéb kapcsolódó illetve kiegészítő termékek, mint vágó és csiszoló korongok, kézi szerszámok, védőfelszerelések, szerelési anyagok. Célunk, hogy széleskörű gyártói hálózatunk kínálatával minél teljesebb mértékben szolgáljuk ki ügyfeleink igényeit. Hangsúlyt fektetünk az olyan egyedi megrendelések rövid határidővel történő teljesítésére is melyek meghaladják az állandó kínálatunkat. Termékeink mellett a következő szolgáltatásokat nyújtjuk igény esetén: szállítás, betonacél vágás és hajlítás, cső, zártszelvény és egyéb szálanyagok méretre vágása.
Saját gépjárműparkunk jelenleg 20 teherautóból áll, melyek segítségével biztosítjuk a gyors és pontos kiszállítást.
Az acéltermékek piaca gyorsan változik, folyamatos figyelést és értékelést igényel, hogy információink mindig naprakészek legyenek. Ennek köszönhetjük, hogy munkatársaink gyorsan és hatékonyan tudnak vásárlóink rendelkezésére állni.

Miért döntsek a Vas-Fémker Kft. mellett?
 
Az ügyfeleink az évek során azokért az előnyökért választottak minket és döntenek továbbra is mellettünk melyek abból származnak, hogy:
 
 • a beszerzés elsődlegesen közvetlenül a gyártóktól történik
 • széles beszállítói körrel működünk együtt
 • megőriztük függetlenségünket a gyártókkal szemben, ezáltal a minőség, a műszaki előírások, a szállítás és a finanszírozás tekintetében objektív módon tudjuk ügyfeleink szolgálatára állni.
 • áraink versenyképesek
 • széles termék választékkal és bőséges raktár készlettel rendelkezünk
 • rövid időn belül tudunk reagálni a megkeresésekre
 • a kiszolgálás gyors és pontos
 
Forduljon hozzánk bizalommal, kérje kollégáink segítségét. Reméljük, hamarosan Ügyfelünkként köszönthetjük Önt is.
 
Üdvözlettel
 
A Vas-Fémker Kft. csapataOK