Vas-Fémker Kft. 1174 Budapest Lőrinci út 43.
KOSÁR
  • Termék
  • Mennyiség
  • Nettó ár
  • Bruttó ár
AJÁNLAT
  • Termék
  • Mennyiség
  •  
Termékkatalógus
Utolsó frissítés időpontja:
2024-06-16 14:07:09

Köteg árak


Milyen kedvezményt kaphatok, ha teljes köteget vásárolok?
 
Az általunk forgalmazott acéltermékek, mint betonacél, síkháló, zártszelvény, csövek, rúd- és idomacélok árai honlapunkon a megadott egységre vonatkoznak. Természetesen amennyiben az Ön projektje nagyobb mennyiségeket igényel, ebben is tudunk segíteni.
A több az olcsóbb elvből kiindulva, teljes kötegek vásárlása esetén kötegárakat biztosítunk.

 
 
Kép
 db 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

*Ennek az acélterméknek az értékesítése a fordított adózásról szóló törvény hatálya alá tartozik ezért FAD Nyilatkozat kitöltése szükséges, amennyiben Ön nem magánszemélyként vásárol. Részletes tájékoztatást talál a FAD Nyilatkozat menüben, illetve kérdezze kollégáinkat.

Az listában szereplő kötegárak a készlet erejéig érvényesek és nem tartalmazzák a kiszállítás költségét. Árainkat feltüntettük úgy nettó, mint bruttó értékben.
 
Számlázáskor a megvásárolni kívánt termék függvényében (lásd FAD Nyilatkozat menü) és a vásárló státuszának (magánszemély vagy céges vásárló) megfelelően kerül a termék kiszámlázásra bruttó vagy nettó értéken.
 
A készletünket meghaladó igény esetén, kérjen ajánlatot, a Kérek ajánlatot gomb megnyomásával.
 
Amennyiben rendszeresen és nagy tételben szeretne tőlünk vásárolni, mint Viszonteladó Partner, kérjük, regisztráljon honlapunkon, hogy a cégére szabott nagykereskedelmi árlistánkat érje el.
  
A honlapunkon feltüntetett méretek mellett van lehetőség az ezektől eltérő méretekre is ajánlatot kérni.
 
Az egyedi ár tekintetében, kérjen ajánlatot honlapunkon keresztül vagy keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeken.OK